Jump to content
Sign in to follow this  
Stas

[TfgForm] Срабатывает события неактивной формы

Recommended Posts

Posted (edited)

Здравствуйте, странная ситуация.

Имеем

  1. MainForm
    1. TfgNavigatorBar
    2. TfgCollectionView
  2. SecondForm
    1. TfgNavigatorBar
    2. TfgCardPanel

У всех относительное расположение.

У TfgCollectionView есть событие onTapItem, по которому вызывается вторая форма.

Так вот при тапе на TfgCardPanel второй формы, радостно срабатывает событие onTapItem,

Важный нюанс TfgCardPanel должно находиться прямо под TfgNavigatorBar

Спасибо

 

Edited by Yaroslav Brovin
Отформатировал вопрос.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Similar Content

    • By Luke
      Hi Guys,
      i know that this isn't a specific question about FGX but i try to ask you.

      I attach a little demo source code that i'm writing.
      I'm using a DrawerLayout and i show differents forms in the Content.
      All works perfectly.

      When i've to destroy the Form i've seen in your Demo that i've to write the rows below :

            MyForm.Parent := nil;
            FreeAndNil(MyForm);

      If i do that, it works perfectly, but, if i comment the "MyForm.Parent := nil" and i call only FreeAndNil, for Delphi MyForm is destroyed but for Android no, because i can see it in my content and i can work with it.

      I know that Java use the Garbage Collector so i'm worried about "Free Form Memory".

      In Delphi, if i seen MyForm = nil i will create it another time so, how many MyForm i've in memory ?

      I've a second question, not so important, but i try to ask:
      My TFrameUsers load data from a Rest Service into a CollectionView.
      I know that i can write better code, but i see that if i try to scroll the CollectionView, it is slow in the first 2 seconds, and then it is very fast!
      I can't understand why it is slow at the beginning...
      I'm sure that all data is available so, do you have any idea in "Why it is slow at the begin?"
      Many Thanks guys.
       
      Demo01.zip
    • By gats
      hello
      I tried changing the background color on the systemstatusbar, but it didn't have the effect after it was compiled to a device with the results fixed with the original color of the device's theme. Is my method incorrect?

      thank you
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...